A punt d’arribar a la dècada d’existència, la Tapa Solidària suma l’esforç i la implicació de 64 restaurants per recaptar diners per a diversos projectes socialsDesprés de l’èxit de les edicions anteriors, engega de nou per novè any consecutiu.

La Tapa Solidària és una iniciativa social que impulsa el Casal dels Infants. L’objectiu és recaptar diners per als seus projectes d’ajuda a persones en situació de vulnerabilitat, especialment si són infants o famílies amb fills menors d’edat.

Bars petits i restaurants Michelin

Cada establiment tria una tapa de la seva carta i dona al Casal 0,50 euros per cada unitat que se’n ven. És una iniciativa de recorregut, no pas d’un dia, que s’inicia aquest octubre i durarà fins a l’1 de gener del 2020. Entre els restaurants que se sumen a aquesta iniciativa hi ha bars petits i establiments de renom com Disfrutar, Tickets, Hofmann, Gaig Barcelona, Semproniana, 7 Portes, Arola, o Lluerna, amb una estrella Michelin.

Els diners recaptats ajuden famílies desafavorides

En total, es calcula que en resultaran beneficiades aproximadament 1.500 persones. Són gent en situació de vulnerabilitat, molts d’ells infants.

Com en edicions anteriors, enguany els diners recaptats es destinaran al projecte Vincles, un servei destinat a ajudar i a acompanyar mares amb fills menors de tres anys que estan en situació d’exclusió social. També es destinaran recursos econòmics al Casal Familiar, un espai de l’entitat que ofereix assessorament i suport mutu a famílies desafavorides amb infants a càrrec.