diada 2020

Aquest dimarts, l’Assemblea Nacional Catalana ha actualitzat la xifra d’inscrits a la manifestació de la Diada. Ja són 400.000 persones les que s’hi han apuntat i ocuparan algun dels 26 trams de la manifestació. Encara hi ha, però, segons l’ANC, segments per completar. S’han venut, a més, 250.000 samarretes i hi ha 1.200 autobusos reservats per dur a la manifestació gent d’arreu del territori.

Els manifestants estan convocats a les 16 h a cadascun dels trams assignats, entre la plaça d’Espanya i el passeig de Gràcia. Hi haurà diverses activitats fins a les 17.14 h, quan es donarà el tret de sortida a l’acte central que es farà des d’un escenari situat al final de l’avinguda de la Reina Maria Cristina, que ja està tallada i no s’hi pot circular. Els operaris ja van avançar bona part del muntatge aquest dilluns abans del temporal. Aquest dimarts aprofiten cada moment que la pluja amaina per continuar aixecant l’estructura.

A partir de les 17.14 h, l’acte durarà uns 45 minuts i constarà de tres blocs: el primer representarà la diversitat de la societat; el segon, què es pot fer com a societat, i l’últim tindrà l’objectiu d’enviar un missatge al govern i al Parlament. L’acte es tancarà amb l’himne d”Els segadors”.

Aquest dimarts la previsió de pluja i mal temps ha obligat a suspendre l’acte institucional de la Diada que estava previst per a aquest dimarts al vespre a la plaça de Sant Jaume. Inicialment s’havia de celebrar a partir de les 22 h. L’espectacle serà finalment el mateix dia de la Diada, l’11 de setembre, a la mateixa hora. Amb motiu de la celebració de la Diada alguns museus i edificis històrics de la ciutat faranjornada de portes obertes.

[vc_section][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”què vols saber de la Diada 2019?” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]