Manifestació de l'11 de setembre de 2018

La Diada del 2019 inclourà, un any més, la manifestació de l’11 de setembre organitzada per l’ANC, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’AMI. Aquesta manifestació és el primer acte anunciat de la Diada del 2019, que tindrà com a punt central i final la plaça d’Espanya de Barcelona i que començarà a les 17.14 h. Aquí trobaràs tota la informació que es vagi anunciant sobre la Diada del 2019 i l’anirem ampliant a mesura que es donin més detalls sobre la manifestació de la Diada del 2019.

Recorregut de la manifestació de l’11 de setembre

La manifestació de l’11 de setembre arrencarà als carrers que conflueixen a la plaça d’Espanya, passant per la Creu Coberta, Tarragona, la Gran Via, el Paral·lel i Reina Maria Cristina. Segons l’ANC, per a la mobilització d’aquest 2019 s’ha triat una plaça amb carrers que l’envolten per tenir “gran capacitat i visibilitat”. El lema de la marxa sobiranista d’aquesta Diada 2019 és “Objectiu independència”. L’any passat la manifestació es va celebrar a l’avinguda Diagonal i va aplegar un milió de persones.

Trams de la Diada 2019

La Diada 2019 26 trams de recorregut distribuïts entre la Gran via de les Corts Catalanes —entre el passeig de Gràcia i la plaça d’Espanya— i els carrers adjacents a aquesta plaça, que serà l’epicentre d’aquesta manifestació: els carrers de Tarragona i la Creu Coberta, l’avinguda de la Reina Maria Cristina i l’avinguda del Paral·lel. Consulta ampliat el mapa de trams aquí.

trams diada 2019

Samarreta de la Diada 2019

Des de l’entitat encara no s’ha volgut avançar quina acció hauran de fer els participants a la manifestació, però sí que s’ha presentat la samarreta de la Diada 2019. Aquest any és de color blau turquesa amb els sis carrers que conflueixen a la plaça d’Espanya dibuixats.

samarreta diada 2019

Inscripcions a la Diada 2019

L’ANC ja ha obert les inscripcions a la Diada 2019 per afegir-se a la manifestació de l’11 de setembre. Per inscriure’s en un dels 26 trams cal omplir un formulari i escollir tram. Després cal confirmar la inscripció a través del correu electrònic que l’ANC té previst enviar abans de 24 hores d’haver-s’hi inscrit.

Les inscripcions a la Diada del 2019 poden ser en grup. A la manifestació, amb el lema “Objectiu independència” s’hi poden inscriure fins a cinc persones en el mateix formulari. Si el grup és més nombrós, caldrà omplir el formulari diverses vegades o esperar al 19 d’agost, quan s’habilitarà un telèfon per apuntar-s’hi. Per canviar d’ubicació un cop feta la inscripció, cal donar-se de baixa de la primera i tornar-la a fer en el nou tram.