Són pocs els desperfectes que s’han registrat a Barcelona arran del temporal d’aquest dimarts de matinada. Un dels més aparatosos s’ha produït a l’Escola Pia de Sarrià, al barri de Sant Gervasi – la Bonanova, on a dos quarts de set del matí la tempesta i el vent han tombat un pi que el centre tenia plantat des de feia uns 40 anys dins el recinte.

La caiguda no ha causat cap dany personal ni material (l’escola estava tancada). De fet, qui se n’ha adonat primer han estat els treballadors de la neteja i de manteniment quan hi han arribat a primera hora.

Els serveis de jardineria han començat les tasques per retirar l’arbre caigut, que obstaculitza un aparcament de motocicletes que hi ha just al costat. Fonts de l’administració del centre han explicat a betevé que el pi no tenia cap símptoma que pogués caure i, per tant, el despreniment no era previsible. Divendres passat també va caure una branca de grans dimensions a la travessera de Gràcia.

La incidència pot haver coincidit en el moment en què al barri s’ha registrat l’onada de vent més intens. S’ha arribat als 40 km/h i en total, han caigut 22 l/m2 d’aigua de pluja.