marihuana-mossos- detencio

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge, cap a les 22 h, un home que es desplaçava en patinet amb un carregament de 15 quilos de marihuana en una bossa d’escombraries. La policia va intentar aturar l’home -i un acompanyant, que anava també en patinet- en veure que conduïen en ziga-zaga i amb una bossa negra de grans dimensions a la base d’un dels patinets pel carrer del Cristòbal de Moura, al districte de Sant Martí. Tot i que els homes van intentar fugir, la policia va aconseguir detenir-ne un. Els agents es trobaven fent controls en el marc del dispositiu Oris, que vetlla pel compliment de l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus.

Un cop aturat, els agents de la policia van descobrir que a l’interior de la bossa hi havia 15 quilos de cabdells de marihuana. L’home va quedar detingut pels delictes de salut pública per tràfic de drogues i per desobediència als agents de l’autoritat, ja que havia fugit quan en un primer moment va ser requerit pels agents.

Els agents de la Unitat d’Investigació de Sant Martí treballen per esclarir els fets i la possible participació d’altres persones en aquest incident. El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial.