La Guàrdia Urbana ha intervingut més de 9.000 productes amb la data de consum preferent expirada en un establiment d’alimentació de l’Eixample. Segons informa l’Ajuntament, els agents van inspeccionar dissabte passat la botiga arran de la denúncia d’un ciutadà, que deia que no s’estaven respectant les mesures de seguretat imposades per evitar contagis de coronavirus.

Després de la intervenció, la Guàrdia Urbana va concloure que aquestes mesures sí s’estaven complint, però que hi havia un gran volum de productes amb data de consum preferent expirada i altres irregularitats.

El balanç de la intervenció va ser de 9.221 productes retirats de la venda per tenir la data de consum preferent expirada. Entre aquests articles, hi havia pols per a nadons i productes carnis i làctics. També es van detectar 11 infraccions, entre les quals destaquen la venda d’aliments no aptes per al consum, irregularitats en el marcatge de les dates de consum, trencament de la cadena de fred, venda d’articles sense autorització, no etiquetatge de preus i no entrega del tiquet de caixa.