Dues

de les capitanes de l’Espanyol, Inés Juan i Miriam de Francisco, “Mimi”no continuaran a l’equip la temporada que ve. Així els ho ha fet saber el club aquest dilluns.

La portera Mimi acabava contracte el pròxim 30 de juny, mentre que sobre Inés Juan el club tenia l’opció de renovar-la un any però ha decidit no fer efectiva la clàusula del contracte que els vinculava. El coronavirus no ha fet possible que s’acomiadessin de l’afició de la Dani Jarque.

 

 

 

Inés Juan, un referent

El club informa que després de diverses reunions mantingudes en els últims dies i un cop acabada la Primera Iberdrola, comunica la baixa d’Inés Juan. La defensa va arribar a l’Espanyol fa sis temporades, va començar a jugar amb l’Espanyol amb només 20 anys.

Aquest dissabte en la reestrena del ‘btv esports’, l’eivissenca ja va deixar la porta oberta a no continuar vestint la samarreta blanc-i-blava la temporada que ve.

 

Paloma Fernández tampoc no hi serà

La setmana passada Paloma Fernández, una de les jugadores més importants de la història recent de l’equip, amb més de 200 partits disputats, va anunciar que marxava i a finals de febrer va rescindir el contracte la golejadora Eli del Estal, peces massa importants que marxen d’un Espanyol que haurà de refer-se per oblidar aquesta temporada i romandre a Primera l’any que ve.

 

 

Dues baixes més

L’Espanyol també dona de baixa dues jugadores estrangeres que van fitxar l’estiu passat: la costa-riquenya Daniela Cruz, que va arribar del Deportivo Saprissa, i la japonesa Ayaka Noguchi, que va arribar a l’Espanyol procedent del Jumonji Ventus. Totes dues tenien contracte per a només una temporada.