Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat de drogar, agredir sexualment i robar un altre home a Sant Andreu. Segons la policia catalana, tot plegat va passar el juliol, quan agressor i víctima es van conèixer a través d’una app de cites. Tots dos van quedar per veure’s i va ser aleshores que es van produir els fets. La víctima va ser drogada, agredida sexualment i, també, va ser objecte de robatori. L’agressor se li va endur pertinences com el mòbil i diners.

El detingut resideix a Saragossa

A partir d’aquí, els Mossos va iniciar una investigació que va acabar localitzant el presumpte agressor a Saragossa, on resideix. És per això que van emetre una ordre de detenció que la Policia Nacional va acabar fent efectiva el 6 de setembre.

Aquesta no és la primera agressió sexual que ha transcendit els darrers mesos a Barcelona després de conèixer-se a través d’una app de cites. A finals de juliol també va ser detingut un home de 29 anys que havia agredit sexualment una dona que havia conegut a través d’una d’aquestes aplicacions. En aquest cas, els fets van passar el 4 de juliol.