Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres, 15 de setembre, dos joves acusats d’agredir sexualment una companya de feina mentre eren de vacances a les Illes Balears. Segons ha avançat ‘ElCaso.cat’ i ha pogut corroborar betevé, tot plegat va passar al juliol a l’hotel d’Eivissa on la víctima s’estava amb un grup de persones, entre les quals hi havia els acusats.

La policia catalana explica que la dona va denunciar els fets a la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat divendres passat, un cop va pair el que havia succeït. El mateix dia els homes van ser localitzats al lloc de feina, detinguts i, després d’interrogar-los a la comissaria de les Corts, dissabte van passar a disposició judicial.

Llibertat provisional i ordre d’allunyament

Després de declarar, el magistrat va acordar la llibertat provisional dels acusats amb compareixences periòdiques i una ordre d’allunyament de la víctima. També hi tenen prohibida qualsevol comunicació. Se’ls acusa d’un delicte d’agressió sexual amb penetració.

Un relat consistent i amb testimonis

Segons informa ‘ElCaso.cat’, el relat que va fer la víctima dels fets i la violació, tot i que va passar fa unes quantes setmanes, és consistent. A més, la víctima també té testimonis dels fets. De moment no hi ha més detencions previstes. Tot i això, els Mossos mantenen oberta la investigació per aclarir els fets.