apunyalament Virrei Amat

Una dona es troba en estat crític després de ser apunyalada a la plaça del Virrei Amat, segons ha avançat ‘Metropoli Abierta’ i ha pogut confirmar betevé. Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat que els fets han tingut lloc aquest dimecres, cap a les 14 h, per causes que encara es desconeixen. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat la víctima en estat crític a l’Hospital Vall d’Hebron.

Segons alguns testimonis, la dona ferida i l’agressor es coneixien. La policia autonòmica manté una investigació oberta i de moment no s’ha detingut l’agressor.

Altres apunyalaments a Barcelona

L’últim apunyalament del qual betevé ha tingut constància va ser durant les Festes de la Mercè. Dos vigilants de seguretat d’un local d’oci nocturn de Sarrià – Sant Gervasi van resultar ferits per arma blanca. Uns dies abans, sis persones més van ser apunyalades als carrers del Bogatell i el Poblenou durant la segona nit de la festa major. El 22 de setembre un home també va ser apunyalat pel seu company de pis a les Corts. En aquest cas, l’agressor va ser detingut per temptativa d’homicidi.