A la via Laietana ja s’hi han començat a instal·lar els llums de Nadal. La instal·lació de l’enllumenat en aquesta via tan cèntrica de la ciutat s’ha endarrerit a causa de les obres que s’hi estan fent i mentre que al conjunt de la ciutat els llums es van encendre el 24 de novembre, en aquest carrer l’enllumenat nadalenc s’ha encès per primera vegada aquest dimecres. Per ara, a la via Laietana s’han instal·lat decoracions als fanals i es preveu que se n’instal·lin també en els arbres.

Sense llums en més punts de Barcelona

La via Laietana no és l’únic carrer de la ciutat que no ha arribat a temps per l’encesa de llums de Nadal. Als barris del Carmel i de la Teixonera no han pogut encendre’ls encara, i no saben quan ho podran fer, perquè l’empresa que els estava instal·lant no ha pogut acabar la feina a causa d’un “accident laboral”.

A bona part del passeig de Maragall tampoc s’hi han instal·lat llums de Nadal. De fet, només s’han col·locat entre el carrer de la Indústria i l’avinguda dels Quinze i, en canvi, no n’hi ha, i els comerciants no saben si n’hi haurà, entre l’avinguda dels Quinze i el passeig de la Font d’en Fargues. Tampoc n’hi ha al carrer de Las Navas de Tolosa ni al de Cartellà.

Notícies del Nadal 2022