CDR TSJC

Un any després, els CDR han tornat a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Aquesta vegada, un centenar de persones s’hi han acostat per donar suport els encausats per les protestes d’ara fa just un any.

Els CDR, conjuntament amb Alerta Solidària i Decidim Ser, han organitzat un acte de suport en què  hi ha hagut parlaments de Pepe Beúnza, el primer objector de consciència al servei militar a l’estat espanyol, i Gabriela Serra, exdiputada de la CUP.

En aquesta causa hi ha un total de 24 investigats. En la primera acció de protesta del 23 de febrer del 2018, en què es van encadenar davant les portes del TSJC, es van detenir 14 persones, de les quals per a 11 d’elles la fiscalia demana condemnes de dos anys i mig de presó. Els 10 restants són per la protesta del 27 de setembre, quan un centenar de persones es va plantar a les escales del tribunal en suport els anteriors encausats.

Durant l’acte de suport davant el Palau de Justícia, els encausats que no s’han presentat a declarar davant del jutge han agraït les mostres de suport i han explicat les seves experiències entre els assistents.