Veïns de la Barceloneta han detectat nous punts on carreguen les bateries dels bicitaxis al barri, que se sumen a la llista que ja han comunicat en altres ocasions. Alerten d’un pis al carrer del Mar i d’un altre local, en uns baixos, al carrer de Sant Miquel. Els veïns asseguren haver denunciat, de moment, el darrer d’aquests casos a la Guàrdia Urbana.

En aquest sentit, alguns d’aquests veïns han explicat a betevé que “el temor més gran és que se’ns cremi la casa“, afirma Esther Jorquera, veïna del carrer de Sant Miquel, que assegura que “no és la primera vegada que succeiria, perquè ha passat tres vegades i una ha estat amb morts“.

El veïnat, que és un dels més tensionats de la ciutat pel nombre de viatges que fan aquests vehicles, també assenyala una altra cosa: on són els punts irregulars de càrrega de bateries. Núria Escurriol, veïna del carrer del Mar, apunta que “és de calaix que on hi ha un bicitaxi aparcat és que hi viu algú que puja a carregar les bateries“. Una situació que, lamenta, “hem avisat per activa i per passiva” sense resultat.