pont Miniestadi Palau Blaugrana

El FC Barcelona ha començat aquest dijous les obres per enderrocar la passarel·la que unia el Miniestadi (ja a terra) amb el Palau Blaugrana, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat betevé. Els treballs s’allargaran fins al 17 de gener. Les nits del dilluns 13 i el dimarts 14 de gener es tallarà el trànsit a l’avinguda d’Arístides Maillol perquè dues grues de gran tonatge retirin la passarel·la.

L’estructura es tallarà en tres parts, que es deixaran als terrenys del Miniestadi perquè es trituri el formigó i s’aprofiti per altres actuacions. El gruix de les obres s’ha fet coincidir en una setmana, la vinent, en què no hi ha activitat esportiva al Palau Blaugrana, ja que un dels extrems de la passarel·la toca aquesta instal·lació.

passarel·la Miniestadi

L’enderroc de la passarel·la és un pas més del projecte Espai Barça, que preveu la construcció del nou Palau Blaugrana, la remodelació del Camp Nou, edificis d’oficines, comerços i hotels i la transformació dels entorns de l’estadi. Precisament, el primer semestre d’aquest any han de començar les obres de reurbanització d’aquests vials, que arrencaran pel de Menéndez y Pelayo.