comissaria Nou Barris

(ACN) Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove per amenaçar un dona amb un ganivet de cuina a la recepció de la comissaria de Nou Barris. La víctima, que no ha patit cap tipus de lesió, estava esperant a ser atesa pels agents per denunciar un robatori. L’home, amb antecedents policials per delictes contra el patrimoni, ha estat reduït pels agents de la policia catalana, que descarten cap motivació terrorista.

Els fets han passat poc després de les 11 del matí, quan un noi ha entrat a dependències policials i s’ha posat darrere la víctima, ha tret un ganivet i amb un braç l’ha agafada pel coll i l’ha començada a amenaçar de mort.

L’actuació policial dels agents que es trobaven allà ha permès que el jove llancés el ganivet de cuina al terra i que els agents el poguessin reduir i detenir. En un primer moment, davant les indicacions policials, l’home no ha atès les ordres de veu que li indicaven que tirés el ganivet i alliberés la dona, però finalment ha obeït i l’ha alliberada sense provocar-li cap tipus de lesió.