Després de fer oficial l’enderroc del Miniestadi i la construcció de l’Estadi Johan Cruff, la demolició del Miniestadi avança en el procés.  Les obres del nou espai encara estan en la primera fase i està previst que durin fins a febrer del 2020. Aquests espai serà subtituït pel nou Palau Blaugrana.

La demolició del Miniestadi, gairebé acabada

Des de l’inici del seu enderroc el mes passat, actualment només queden reconeixibles la graderia de tribuna i la sortida dels vestidors al camp. Els operaris encara estan acabant de treure alguns seients. La passarel·la encara es manté intacte, però l’accés als vianants està tallat. A més de treballar amb la demolició total del camp, els operaris també estan realitzant tasques d’aplanament de la terra que servirà per col·locar els nous fonaments per al futur Palau Blaugrana.

5 mesos, i a construir

A primers d’octubre d’aquest any, l’Ajuntament de Barcelona va aprovar la llicència d’obres per la qual, el Barça, podia començar la demolició del Miniestadi.

Amb aquesta llicència, el consistori donava llum verda al club per iniciar tot un procés que posarà fi a la construcció d’un nou Palau. Abans, però, caldrà enderrocar espais com la passarel·la que creua Arístides Maillol i rebaixar el terreny un parell de metres.