carrer barri de Sant Pere Santa Caterina

(ACN) El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha apuntat que “no és descartable” una sisena onada de la covid-19. En una entrevista a ‘El Periódico’, ha recordat que el virus es mou per onades i per això no n’ha descartat una de nova.

Tot i això, reconeix que la previsió és molt difícil, més encara després d’una cinquena onada que ha reconegut que no van preveure en la intensitat en què s’està desenvolupant. En aquest sentit, diu que, un cop passat, va ser un “error” permetre les festes de graduació.

Des del punt de vista epidemiològic, ha destacat que el toc de queda fa falta “setmanes”. A més, ha insistit que el 40 % de la població no fa la quarantena, com ja va dir Carmen Cabezas a principis de juliol.

El conseller creu que el més normal seria que el coronavirus es convertís en estacional. Ha afegit, però, que es necessita “temps i anys”. Pel que fa una tercera dosi de la vacuna, ha apuntat que no està ni descartat ni en cartera, però ha valorat que és prematur encara pensar en això.