platja de la barceloneta de nit

Una parella de Mossos d’Esquadra que patrullava de paisà per la Barceloneta van rescatar una dona que estava a punt d’ofegar-se a l’aigua. Tot va passar la matinada de divendres a dissabte, 31 de juliol, pels volts de l’1.30 h, quan la policia va sentir crits d’un home a peu de sorra que estava veient com la dona no podia tornar.

Segons ha avançat ACN i ha pogut confirmar betevé, l’home va explicar als agents de la policia que hi havia una dona al mar a punt d’ofegar-se però que ell no sabia nedar i que no podia anar a ajudar-la. La parella de mossos va veure que la dona, a 150 metres de la platja, no podia tornar, exhausta després d’estar nedant durant dues hores.

No va requerir atenció mèdica del SEM

En un moment donat, la dona es va enfonsar de l’esgotament i els agents van entrar a l’aigua amb rapidesa per salvar-la. Els agents van col·locar la dona, que havia empassat aigua, en posició de flotació i la van traslladar a la sorra. Allà la van cobrir amb mantes tèrmiques perquè presentava símptomes d’hipotèrmia. Amb tot, no va voler ser atesa pel serveis del SEM perquè ja es trobava bé.

El dispositiu de rescat va finalitzar una hora després, pels volts de les 2.30 h.