La Noemí és mare de quatre fills i la seva parella és vegetariana. A més, ella és més de menú infantil. Ja ho sabeu, els típics macarrons i carn arrebossada. Amb aquest panorama, quina serà la recepta que s’empescarà l’Ada? Doncs, un saltat de verdures, arròs integral i bolets. Un plat sa i equilibrat per a tots els gustos!

Ingredients del saltat de verdures:

– 300 g d’arròs integral bullit
– 100 g de mongetes tendres escaldades
– 100 g de pastanaga escaldada
– 100 g de bolets saltats
– salsa de soja
– oli d’all i julivert

Troba’ls a :
Ametller Origen

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Veure com fer oli d’all i julivert ” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/que-faig-avui-per-sopar/picada-all-olivada-romesco-recepta/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Veure com escaldar verdures ” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/que-faig-avui-per-sopar/escaldats-rostits-recepta/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Preparació del saltat de verdures, arròs integral i bolets:

1.- Posem un raig d’oli d’all i julivert en una paella gran.
2.- Hi fiquem les verdures a foc mitjà i les remenem perquè quedin ben impregnades.
3.- Hi afegim els bolets i l’arròs i ho remenem per barrejar bé els gustos
4.- Per últim, hi afegim un raig de salsa de soja.