En Quintín, un noi de 27 anys que viu sol, és una mica impacient a l’hora de cuinar i se li fa etern esperar que es facin les coccions. Serà capaç l’Ada de superar el repte de cuinar un arròs de llaunes en poc temps?

Ingredients per preparar arròs de llaunes:

– 200 g d’arròs
– 1 gra d’all
– pot de carxofes en oli (important que siguin en oli)
– pot de bolets en conserva
– sofregit de ceba i tomàquet
– brou vermell de peix
– llauna de musclos al natural
– llauna d’escopinyes al natural
– llauna de navalles al natural
– sal

Troba’ls a :
Ametller Origen

Com preparar l’arròs de llaunes:

1.- Enrossim l’all amb un raig d’oli generós (aprofitar l’oli de les carxofes) i treure’l de la paella.
2.- Nacrem l’arròs amb l’oli perfumat.
3.- Afegim el sofregit, el remenem i hi posem el brou calent. Ho deixem coure uns 12 minuts, a foc lent.
4.- Finalment, hi posem sal i les llaunes ben escorregudes.