En Quintín, un noi de 27 anys que viu sol, és una mica impacient a l’hora de cuinar i se li fa etern esperar que es facin les coccions. Serà capaç l’Ada de superar el repte de cuinar un arròs de llaunes en poc temps?

Ingredients per preparar arròs de llaunes:

– 200 g d’arròs
– 1 gra d’all
– pot de carxofes en oli (important que siguin en oli)
– pot de bolets en conserva
– sofregit de ceba i tomàquet
– brou vermell de peix
– llauna de musclos al natural
– llauna d’escopinyes al natural
– llauna de navalles al natural
– sal

Troba’ls a :
Ametller Origen

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Veure com fer el sofregit de ceba i tomàquet ” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/que-faig-avui-per-sopar/sofregit-ceba-tomaquet-recepta-ceba-caramelitzada/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Com preparar l’arròs de llaunes:

1.- Enrossim l’all amb un raig d’oli generós (aprofitar l’oli de les carxofes) i treure’l de la paella.
2.- Nacrem l’arròs amb l’oli perfumat.
3.- Afegim el sofregit, el remenem i hi posem el brou calent. Ho deixem coure uns 12 minuts, a foc lent.
4.- Finalment, hi posem sal i les llaunes ben escorregudes.