En Quintín menja entrepans sovint però com que viu sol moltes vegades li sobra molt pa, i l’acaba llençant perquè es posa dur. Ja sabeu que això de malbaratar aliments no va amb l’Ada, així que comparteix amb el Quintín la recepta perfecta per no haver de desfer-se del pa sec: pollastre amb migas!

Ingredients de pollastre amb migas de pa i sofregit:

– 1 pit de pollastre
– la molla d’una barra de pa sec
– 200 g de sofregit de ceba i tomàquet
– 1 nyora
– farigola
– pebre vermell
– sèsam

Troba’ls a :
Ametller Origen

Preparació de pollastre amb migas de pa i sofregit:

1.- Remullem la nyora i li traiem la polpa.
2.- Apartem la crosta del pa i tallem la molla a trossos.
3.- Mullem el pa amb una mica d’aigua per tal que tingui una mica d’humitat i es rosteixi uniformement.
4.- Sofregim els alls tallats a làmines i la farigola en una paella, amb un raig d’oli generós.
5.- Afegim la polpa de nyores i ho remenem.
6.- Afegim el pa i ho remenem fins que es torri. Ho salem.
7.- Per últim, hi afegim el pebre vermell i el sèsam.
8.- Fem el pollastre a la planxa, en una paella, tapada, i la destapem al final per aconseguir el torrat.
9.- Tallem el pollastre a làmines.
10.- En el plat, posem una base de migas a sobre el pollastre tallat i hi afegim el sofregit calent, com si fos una salsa.