El secret dels fons de nevera consisteix a invertir un dia de la setmana a cuinar i així, la resta de dies, poder emprar els preparats que hem elaborat prèviament. És una forma ideal per menjar bé i no perdre gaire temps a la cuina. En aquest capítol, l’Ada prepara tomàquets amb oli essencial per a tres plats: acompanyament de peix, amanida i pasta. Per treure’n el màxim profit!

Ingredients per preparar tomàquet amb oli essencial:

– 4 tomàquets ferms
– 100 g d’oli d’oliva
– 1 cullerada d’oli d’all i julivert
– herbes fresques: farigola, romaní…
– orenga seca

Troba’ls a :
Ametller Origen

Preparació del tomàquet amb oli essencial:

1.- Amb un petit ganivet esmolat, fem una creu en la base dels tomàquets.
2.- Els escaldar en aigua bullint, només 30 segons, i els refresquem immediatament.
3.- Una vegada escaldats, els podem pelar fàcilment.
4.- Els tallem per la meitat, els retirem les llavors i els tallem a daus.
5.- Ho posem en un recipient de plàstic o en un pot de vidre i ho cobrir amb l’oli.
6.- Hi afegim les herbes fresques tallades menudes i l’orenga.