La candidata del PDeCat a les eleccions catalanes, Àngels Chacón, ha participat aquest divendres al matí en una xerrada juntament amb el protaveu del PNB al congrés, Aitor Esteban, per parlar sobre compromisos polítics. La demòcrata ha assenyalat que la ciutadania “està confosa” i que cada cop més “associa independentisme amb esquerres polítiques”. Ha subratllat que “això no ha de ser així” i ha erigit el PDeCat com “el partit que necessita l’independentisme per apropar-se a la centralitat política”.

El portaveu basc, que en aquest últim dia de campanya ha donat suport a la candidatura de Chacón, ha afirmat que el partit demòcrata és l’única opció que “pot donar estabilitat” a Catalunya. Ha dit, en aquest sentit, que és capaç de “portar idees a la política i de gestionar-la dia a dia”.

3.600 quilòmetres de campanya

L’exconsellera ha celebrat ser la candidata que ha recorregut més quilòmetres durant aquestes dues setmanes de campanya electoral. En total n’ha fet 3.600, tenint en compte, però, que un dels actes dels demòcrates es va fer davant del Congrés dels Diputats, a Madrid.