En l’última jornada de campanya electoral per a les eleccions a Catalunya 2021, el candidat de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha tancat la ronda d’entrevistes matinals als mitjans. A TV3, el líder taronja s’ha mostrat del tot escèptic amb les enquestes, que els pronostiquen una patacada amb una pèrdua important de diputats, fins i tot menys de la meitat dels 36 que van tenir el 2017, quan van guanyar els comicis del 21-D. “Nego la major, que la situació sigui exactament la que apunten les enquestes”, ha dit.

Carrizosa ha erigit el vot a Ciutadans com l’únic capaç de frenar el procés sobiranista i com l’alternativa a un tripartit d’esquerres, amb PSC, ERC i els comuns. En la mateixa entrevista, ha parlat de la legislatura anterior i ha fet gala del paper del partit a l’oposició. N’ha ressaltat “les polítiques socials” que han proposat i s’ha ventat de “fer fora” Quim Torra de la presidència. El candidat taronja també ha afirmat que, tant si el resultat del 14-F es bo com si és dolent, seguirà com a diputat al Parlament.

Arrimadas: “Necessitem un últim esforç”

A banda de l’aspirant a la Generalitat, per part de Ciutadans aquest divendres també hi ha hagut missatge de la presidenta del partit, Inés Arrimadas. Després de dipositar el seu vot a l’oficina de Correus, ha advertit que als constitucionalistes els falta poc per superar en escons els partits sobiranistes. “Necessitem un escó més. Estem a les darrers hores, ens cal un últim esforç i demanem a la gent de Catalunya que no es quedi a casa, que no llenci la tovallola“, ha apuntat Arrimadas.