Creu Roja al Camp Nou
@CreuRojaCAT

La Creu Roja posarà en marxa un servei especial d’acompanyament de les persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals perquè puguin votar aquest diumenge, 14 de febrer. Es tracta de persones que no tenen una xarxa familiar de suport o bé que no tenen recursos per desplaçar-se i poder exercir el seu dret a vot. Aquest acompanyament fins al punt de votació es farà a peu o en vehicle, i s’han millorat els protocols per garantir les mesures de prevenció de la covid-19.

32 voluntaris a Barcelona

En total, s’han inscrit 222 voluntaris i voluntàries de la Creu Roja a tot Catalunya, el doble respecte de les últimes eleccions. En canvi, el nombre de sol·licituds ha baixat, segons l’entitat a causa del context de pandèmia i a l’increment del vot per correu. Aquest és un servei que l’entitat ofereix habitualment a la ciutadania quan hi ha eleccions.

La de Barcelona és una de les 30 assemblees locals de Catalunya que oferiran aquest servei d’acompanyament. Es facilitarà l’accés a set col·legis electorals amb barreres arquitectòniques. En total, a la ciutat s’han mobilitzat 32 voluntaris.