Marga Mary-Klose deixa l'Ajuntament

La fins ara regidora del PSC Marga Marí-Klose ha deixat l’Ajuntament per raons de salut, segons han explicat fonts municipals. La renúncia al càrrec, que ha estat admesa pel plenari del mes de maig, comportarà canvis al cartipàs municipal. Durant la sessió, Marí-Klose ha dit que “ha estat un honor i orgull representar la ciutadania de Barcelona” i ha agraït la confiança que li va donar el PSC i el seu president, Jaume Collboni.

En el comiat, Marga Marí-Klose també ha aplaudit que “el nivell de la política local genera una qualitat en el debat que s’hauria de treballar en altres nivells de la política”, alhora que ha advertit que en la Barcelona postcoronavirus caldrà “un esforç especial en la distribució de la inversió” per revertir la pobresa.

Joan Ramon Riera (PSC) ocupa el lloc de Marí-Klose

Joan Ramon Riera serà l’encarregat d’ocupar el lloc de Marí-Klose; va ser número nou a la llista del PSC a les darreres eleccions municipals i fins ara era conseller socialista al districte de l’Eixample. Riera assumirà l’àrea d’Infància, Joventut i Persones Grans i la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Joan Ramon Riera PSC

Canvi de fitxes als districtes

Als districtes també hi haurà canvis. Marga Marí-Klose va estrenar el mandat com a regidora de Nou Barris, districte que d’ara en endavant assumirà el també socialista Xavier Marcé. Aquest moviment comportarà un canvi al capdavant del districte de les Corts: deixarà les mans de Marcé perquè el lideri Joan Ramon Riera.