Comissions Obreres (CCOO) de Catalunya rebutja la decisió del Consell d’Administració de Mercabarna de tancar l’escorxador municipal per raons econòmiques a finals de setembre. En un comunicat, el sindicat, a més, exigeix una solució que garanteixi “la continuïtat de l’activitat i dels llocs de treball”.

Així mateix, la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya acusa l’Ajuntament de Barcelona, com a accionista principal, d’apostar “per la destrucció d’ocupació i de teixit productiu” i de trencar “la cadena de valor, en comptes de buscar solucions de continuïtat”. També considera que la decisió de tancar l’escorxador és “contrària al discurs de defensa dels serveis públics i essencials, com és el sector de l’alimentació, que s’ha estat donant durant la crisi provocada per la pandèmia de la covid-19“.

El futur de 80 treballadors

Per tot plegat, el sindicat anuncia que demanarà una reunió amb els diferents grups municipals “per revertir aquesta situació”. Mercabarna es va comprometre dimarts a dialogar per ajudar la vuitantena de treballadors de l’escorxador a abordar el seu futur laboral.