Josep Maria Argimon

Josep Maria Argimon podria ser el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya. El fins ara secretari de Salut Pública, una de les figures amb més projecció durant aquests mesos de pandèmia, podria fer el salt i situar-se a la primera línia del departament, prenent el relleu a Alba Vergés.

El nom d’Argimon ja va sonar com a futur titular de Salut durant la campanya per a les eleccions del 14 de febrer. Laura Borràs, candidata de Junts, va anunciar que si ella era presidenta, triaria Argimon com a conseller de Salut. En aquell moment, l’aleshores secretari de Salut Pública es va limitar a agrair la mostra de confiança i va subratllar que la gestió de la pandèmia era una feina d’equip i que qui liderava aquest equip era Vergés. Ara tot apunta que el relleu al capdavant de la conselleria es farà efectiu.

Salut passa a mans de Junts per Catalunya

En el principi d’acord que s’ha fet públic aquest dilluns entre Esquerra i Junts, un dels punts que s’ha consensuat és el repartiment de les conselleries. La de Salut, que en la darrera legislatura ha estat en mans d’ERC, passa a pilotar-la Junts per Catalunya, que hi posaria Argimon al capdavant, com va avançar Borràs durant la campanya.

El preacord es farà públic aquest dilluns al migdia, en una compareixença conjunta de Pere Aragonès i Jordi Sànchez al Palau Robert. La podràs seguir en directe en aquest enllaç.