El president del Grup Municipal del PP, Josep Bou, ha rebut crits, empentes i fins i tot escopinades d’alguns manifestants que es concentren davant del Palau de Congressos per rebutjar la visita del rei Felip VI a Barcelona. Bou ha intentat accedir a aquest edifici com a convidat dels Premis Princesa de Girona, però ha hagut de recular perquè diversos protestants han impedit que pogués arribar-hi pel mig del gruix de manifestants. Bou ha hagut d’agafar una ruta alternativa per poder arribar-hi.

“Llibertat presos polítics” o “Fora feixistes dels nostres barris” són alguns dels crits que han fet els manifestants a Bou mentre abandonava la zona i intentava entrar al Palau de Congressos per un altre punt. També se l’ha qualificat de “franquista” i de “provocador”“Soc tan català com vosaltres”, ha respost el líder municipal del PP a aquest grup de protestants.

Durant uns minuts s’han viscut moments de tensió, sobretot quan el regidor ha intentat agafar d’un dels manifestants una pancarta en què es veia una corona cap per avall.

Bou: “Em sembla una fatalitat”

Després de l’incident, Josep Bou ha atès als mitjans de comunicació. “Em sento mal català ara”, ha dit Bou, visiblement afectat. Ha lamentat que se l’insulti i se li hagi dit que és “mal català” tot i “haver nascut a Vic”. Considera que els fets que ha viscut són “una fatalitat”.