El PP es considera l’únic partit de centredreta capaç de fer fora el PSOE de la Moncloa. La portaveu dels populars al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, ha dit que són l’única “alternativa real útil” per desbancar Pedro Sánchez del Govern espanyol i, per això, ha demanat als ciutadans que concentrin els vots de centredreta en el PP.

“No ens tornem a equivocar com vam fer el passat abril, quan vam dividir el vot de centredreta i el que vam fer és mantenir a Sánchez a la Moncloa”

Montserrat ha anat més enllà i ha demanat als votants que no es tornin a “equivocar” com a les eleccions del 28-A, quan, ha considerat, es va dividir el vot de centredreta, en referència a Ciutadans (Cs): “El que vam fer és mantenir Sánchez a la Moncloa”, ha sentenciat.

El PP, “l’antídot” de l’independentisme

Des de l’Hospitalet de Llobregat, i acompanyada per la número dos del PP per Barcelona en aquestes eleccions del 10-N, María de los Llanos de Luna, Monterrat ha acusat els socialistes de “blanquejar” l’independentisme, un moviment que ha titllat de ser “el verí d’Europa”, mentre que el PP, ha dit, n’és “l’antídot”.

Ho ha assegurat durant la visita al Grup Sifu, una empresa dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat, on també ha defensat que el PP, si governa, farà les reformes necessàries per posar fi a les “llargues cues d’atur” i crear llocs d’ocupació.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]