Candidats al Congrés i al Senat de JxC han anunciat que participaran en les protestes per la visita del rei Felip VI, convocades aquest dilluns a la tarda. Diferents col·lectius independentistes han fet una crida a concentrar-se al voltant del Palau de Congressos de Catalunya (a la Diagonal) com a mostra de rebuig al monarca.

Ho ha explicat la número dos de Laura Borràs al Congrés, Míriam Nogueras, en una visita a Vallirana (Baix Llobregat) durant el quart dia de campanya de les eleccions generals 2019: “Hi serem, evidentment”, ha dit Nogueras. També ha afegit que “serem al costat de la gent, com hem fet sempre” i ha recordat que “el rei del 3 d’octubre [del 2017] no és el rei de Catalunya”.

Es dona la circumstància que Junts va presentar divendres un recurs a la Junta Electoral per ajornar la visita, però l’endemà l’organisme va tombar el recurs, que també havia presentat ERC.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]