El segon dia de campanya de les eleccions del 14 de febrer, ERC ha tornat a carregar contra “els de sempre, els que han governat sempre” i els ha situat com al gran objectiu polític a batre el dia de les eleccions. El president d’ERC, Oriol Junqueras, en un acte telemàtic en clau municipalista ha assegurat que “els únics que poden tombar els governs que fa 40 anys que duren som nosaltres” i ha erigit l’alternativa republicana com a “l’única d’un govern decent i honrat”.

L’atac “als de sempre” ja va centrar bona part del discurs de Junqueras a Badalona, en el primer míting amb presència del líder republicà després de sortir de la presó de Lledoners en tercer grau. Al costat de Junqueras, aquest dissabte, també han participat en l’acte telemàtic alcaldes d’ERC i el candidat a la presidència el 14-F, Pere Aragonès.

El cap de llista també ha demanat aglutinar el vot independentista i republicà “perquè no manin els de sempre” i evitar pactes com el de la Diputació de Barcelona (PSC-JxC) i el de l’Ajuntament (on Colau és alcaldessa amb els socialistes, gràcies al vot de Manuel Valls).