Els alcaldables Anna Grau (Ciutadans), Daniel Sirera (PP) i Eva Parera (Valents) han coincidit aquest matí en la mobilització que ha organitzat el sindicat policial Jusapol a la plaça de Sant Jaume per demanar l’equiparació de salaris. El sindicat, format per agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, denuncien “l’abandonament del govern català.” Grau, Sirera i Parera, candidats a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, han demanat més presència de policia espanyola a la ciutat.

Ciutadans demana que tornin a patrullar

Anna Grau, candidata a l’alcaldia de Ciutadans demana que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil patrulli pels carrers de Barcelona. “Defensem la seguretat i llibertat i donem tot el suport als cossos”, ha dit l’alcaldable.

PP vol que Catalunya es tracti com una “zona d’especial sensibilitat”

El candidat de Partit Popular, Daniel Sirera, ha donat suport a l’augment del salaris que demana Jusapol i ha fet seva la demanda dels cossos perquè Catalunya es tracti com una zona d’especial sensibilitat amb un complement salarial per “la singularitat que té la comunitat autònoma després del procés separatista”.

Valents demana cooperació “contra màfies i atacs terroristes”

Eva Parera, cap de llista de Valents, diu que és necessària la policia espanyola per arribar o no arriba la Guàrdia Urbana i els Mossos. Parera ha dit que “cal treballar en conjunt per protegir-nos de les màfies i els atacs terroristes, que ja hem patit.”

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?