L’alcaldessa en funcions, Ada Colau, s’ha acomiadat aquest dimecres de les seves funcions com a presidenta del Plenari municipal. Ha estat durant el ple que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona per acomiadar als 22 regidors que no continuaran. “Ens seguirem veient perquè estimem Barcelona”, ha dit als que marxen.

“M’ho heu posat molt i molt fàcil”

En el seu últim discurs, Colau ha destacat que “és un honor haver estat vuit anys la primera dona alcaldessa de la ciutat” i ha assegurat que, com a presidenta del Plenari, “m’ho heu posat molt i molt fàcil, sobretot aquest segon mandat”.

Durant la sessió, que ha servit per tancar el mandat 2019-2023 tres dies abans del ple d’investidura del nou alcalde, Colau ha destacat que el Plenari “s’ha esforçat per dialogar i ha cooperat sobretot en els moments més difícils”. En aquest sentit, ha reivindicat la importància del sentit de l’humor a les sessions, i ha reivindicat “la humanització de la política”: “Ens hem emocionat i emocionar-se és bo”, ha dit Colau que no ha evitat emocionar-se també ella quan ha tancat l’últim tràmit burocràtic demanant als regidors l’aprovació de l’acta d’aquesta última sessió.