alberto nuñez feijoo pp

(ACN) El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat aquest dimecres en una entrevista a Esradio que els quatre regidors de la seva formació a l’Ajuntament de Barcelona no donaran suport a “un govern independentista”, en referència a Xavier Trias, ni a un “govern populista” format per Jaume Collboni i Ada Colau.

Segons Feijóo, el PP ha proposat conformar un govern “constitucionalista”, i si el PSC hi renuncia i surt elegit el candidat amb més suports, és a dir Xavier Trias, això no serà responsabilitat del PP. En tot cas s’ha mostrat disposat a “parlar” amb Collboni si deixa de “menystenir” el PP i renuncia a anar de la mà de Colau. “Si Colau no forma part del govern, seria un pas molt important”, ha sentenciat.

Planteja un govern constitucionalista a Barcelona

Segons Feijóo, el PP no votarà la investidura de Trias “perquè no estem d’acord amb Junts”, i “de moment tampoc donarem suport a Collboni perquè ens ha dit que no vol saber res de nosaltres, només dels nostres vots, i Colau seguirà a l’Ajuntament”. En aquest sentit, ha recordat que la seva formació ha plantejat a Collboni “la possibilitat de fer un govern constitucionalista a Barcelona” i que el PP “participi en alguna àrea de govern”, però la resposta del candidat del PSC ha estat negativa.

“Per tant, fa la sensació que ni Collboni ni Trias tenen interès” en els vots del PP, ha admès, i “que a Barcelona s’arribarà a un acord entre PSC, ERC i Trias, on intenten enredar el PP”.