(ACN) El Grup Municipal de Ciutadans a Barcelona sol·licitarà al govern municipal que, després de la caiguda del toc de queda, reclami al govern de la Generalitat l’ampliació dels horaris dels locals d’oci i restauració de la ciutat. En un comunicat d’aquest dissabte, el partit considera que l’ampliació dels horaris és una mesura “necessària” per evitar les botellades i “l’incivisme” a la ciutat.

Per a la presidenta del grup municipal, Luz Guilarte, no té “cap sentit” que es mantinguin les restriccions per als locals d’oci i restauració quan ha decaigut el confinament nocturn. Per això, Cs reclama a la Generalitat que permeti l’obertura de bars i restaurants fins a les 2 h de la matinada, i els locals d’oci fins a les 3:30 h. Segons Guilarte, els objectius són ajudar el sector de l’oci nocturn, bars i restaurants i evitar les botellades i “l’incivisme” que pateix la ciutat “diàriament”.

La líder dels taronges a la ciutat ha criticat les decisions preses pel govern municipal ja que, en la seva opinió, han estat “incapaces” de controlar les festes “il·legals” a les platges i carrers de la ciutat. “Les mesures impulsades pel govern municipal, com remullar les platges, s’han vist del tot inútils”, ha assegurat Guilarte.