PDeCAT Mollerussa 14-F

La candidata del PDeCAT, Àngels Chacón, ha conclòs el vuitè dia de campanya per a les eleccions Catalunya 2021 a Mollerussa, al Pla d’Urgell, amb diversos membres de la llista per Lleida. La presidenciable de la formació ha afirmat davant l’auditori que el PDeCAT serà “la clau” del proper govern per “tornar l’orgull a Catalunya, el prestigi a les institucions i el català al món”.

En el discurs, Àngels Chacón ha retret a ERC, JxC i la CUP que no treballen pel país mentre esperen la independència. “Esperant el tot, volen que ens quedem en res“, ha sentenciat. La cap de llista ha explicat que “cal donar resposta als problemes dels ciutadans” amb “un bon govern” de la Generalitat i “des del rigor, l’experiència i la bona gestió“.

Chacón s’ha reivindicat com “l’única solució per continuar avançant” i ha apel·lat al vot de “tots aquells que ara dubten”. “El vot al PDeCAT val per dos, per la independència i pel bon govern“, ha dit. Per altra banda, ha relatat què ha anat a fer aquest dijous a Madrid i ha ressaltat una idea. S’ha adreçat al president espanyol, Pedro Sánchez, i al candidat del PSC, Salvador Illa, per dir-los que “el PDeCAT no normalitzarà la repressió”.

La presidenciable de la formació ha assegurat que “tothom sap a nivell internacional que a Espanya hi ha presos polítics“, i ha assegurat que “aquesta vergonya” només s’acabarà amb una llei d’amnistia i un referèndum d’autodeterminació. “Li hem reclamat a Sánchez que tingui el coratge de resoldre políticament una qüestió política, a les urnes“, ha reblat.