El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha criticat aquest divendres a la tarda la proposta d’ERC de plantejar un doble referèndum la pròxima legislatura, sobre l’autodeterminació i sobre la monarquia. Carrizosa, des de Sant Andreu de la Barca, ha assegurat que els republicans basen tota la seva iniciativa política en la “divisió” i els recorda que, si bé el Brexit també va ser un referèndum, no va solucionar els problemes al Regne Unit: “És la prova de com els referèndums divideixen la població”, ha etzibat. En aquest sentit, Carrizosa assegura que l’oferta “divisòria” d’ERC és “allunyada” del que necessita Espanya.

“Campanya neta i sense violència separatista”

El portaveu del partit taronja també ha demanat que aquesta divisió de la qual parla “no es traslladi al carrer” i demana una campanya “neta i sense violència separatista”, després dels incidents de dijous a la Universitat Autònoma de Barcelona, quan desenes d’estudiants van intentar boicotejar un acte en què participava el PP, i dels atacs denunciats per Ciutadans a Santa Coloma de Cervelló, el Baix Llobregat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]