El número dos del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per Barcelona, Francisco Polo, ha afirmat que és “ridícul” que Ciutadans (Cs) posi un cordó sanitari al PSOE, però no a Vox. Ho ha dit en un acte que els socialistes han fet aquest divendres a Castelloí, a l’Anoia.

Amb tot, Polo s’ha obert a possibles pactes postelectorals amb els taronges, en detallar que disposen d’un partit “moderat, centrat i que parla amb tothom”.

Resposta a Rufián (ERC)

El número dos de la llista de Meritxell Batet també ha replicat el número dos d’ERC, Gabriel Rufián, que ha explicat que la formació defensarà un referèndum d’autodeterminació de Catalunya, a més d’un altre sobre la monarquia. Així, Polo ha respost: “No té cap espai un referèndum sobre la independència; no hi haurà independència”, ha reblat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]