La candidata de la CUP, Anna Saliente, ha fet la porra de betevé per a les eleccions municipals 2019. Pronostica que la seva formació hi obtindrà quatre regidors, un més dels que tenien fins ara. Saliente vaticina una victòria ajustada de Barcelona en Comú (11), seguida d’ERC (10), el PSC (6), Junts per Catalunya (5), Barcelona pel Canvi – Cs (5). L’aposta de Saliente és que el PP quedarà fora de l’Ajuntament.

La porra d'Anna Salinete a les eleccions municipals 2019

L’aposta dels candidats de Barcelona

Des de betevé hem convidat els candidats de Barcelona a mostrar-nos quina és la seva predicció per a les eleccions municipals del 2019. Quins resultats esperen aconseguir el 26 de maig? I quants regidors creuen que trauran els seus rivals a les urnes?

En la recta final de la campanya electoral, betevé anirà fent públics els pronòstics dels candidats que podràs consultar aquí. Si tu també vols fer la teva aposta i compartir-ne els resultats, pots fer-ho aquí:

Per conèixer com quedarà constituït oficialment l’Ajuntament de Barcelona després de les eleccions, però, caldrà esperar al 26 de maig. Aquí podràs seguir l’escrutini dels resultats de les eleccions municipals del 2019 a Barcelona en directe.