El candidat del PP, Josep Bou, ha considerat que el possible cara a cara entre l’alcaldessa, Ada Colau, i el candidat d’ERC, Ernest Maragall, no serà “el més interessant” de la campanya perquè serà un debat d’esquerres: “Per què no el fa amb mi, la senyora Colau?”, s’ha preguntat Bou, que s’ha tornat a erigir com l’única opció de centredreta en aquestes eleccions municipals del 2019

“Hi hauria més salsa. (Amb Maragall) seria lineal i ella l’ha acceptat perquè li interessa”

Continuar la reurbanització de l’avinguda Diagonal

En una compareixença davant de periodistes organitzada per l’Agència EFE, Josep Bou s’ha mostrat disposat a continuar amb la reurbanització de l’avinguda Diagonal i ha proposat que sigui una via que vagi des de Molins de Rei fins al mar.  Bou ha apuntat que l’avinguda hauria de “passar per sobre de les Glòries” i que la plaça no hauria de ser una barrera arquitectònica.

L’alcaldable ha lloat la reforma que es va fer de l’avinguda Diagonal entre la plaça de Francesc Macià i el passeig de Gràcia, i ha tornat a rebutjar la unió del tramvia per aquesta via perquè obligaria a reduir carrils per a la circulació. Com a alternativa al tramvia, ha proposat habilitar un bus articulat.

“Si escanyem l’avinguda Meridiana, l’avinguda Diagonal també i les rondes són les que són, haurem de venir en helicòpter”

Fer un “pla Broadway” al Paral·lel

Josep Bou també ha parlat de l’avinguda Paral·lel i ha proposat desenvolupar un “pla Broadway” per recuperar aquesta via històrica i l’activitat “meravellosa” dels anys 60. El candidat popular ha recordat els moments àlgids dels teatres Arnau, Victòria, l’Apolo, el Condal i l’antic Espanyol, i ha assegurat que abans Barcelona superava Madrid en arts escèniques però que ara hi ha menys oferta. En relació amb això, l’alcaldable ha apostat per ampliar les terrasses al Paral·lel.