Alberto Villagrasa

El regidor del PP Alberto Villagrasa ha anunciat que no repetirà a la llista dels populars a les eleccions municipals del 26 de maig. D’aquesta manera, quan acabi el mandat, posarà fi a 13 anys com a regidor a l’Ajuntament de Barcelona. Villagrasa va entrar al consistori el 2003 i va ser-ne regidor fins al 2015. El juny del 2018 va tornar-hi després de la renúncia d’Àngels Esteller, que va marxar al Congrés dels Diputats.

En un comunicat, Alberto Villagrasa ha dit que ser regidor de Barcelona “ha estat tot un orgull” i que participar de projectes importants per al futur de la ciutat “és una experiència inoblidable”. Abans de ser regidor, Villagrasa va ser conseller de districte a Ciutat Vella (1996-2003), diputat provincial i diputat al Parlament de Catalunya.

Alberto Villagrasa, Esteller, Mulleras, Fernández Díaz

A diferència d’altres candidatures, la llista del PP, amb el candidat Josep Bou, és de les més desconegudes. A banda del cap de llista, es desconeix qui més en formarà part. Un dels noms que sona per acompanyar Bou és el de l’exregidor Óscar Ramírez, ara president provincial del PP a Barcelona. Villagrasa és una de les cares que, juntament amb Àngels Esteller i Xavier Mulleras, més s’associen a Alberto Fernández Díaz.