Gonzalo Bernardos Maria Carmen Rubianes

La presidenta de la Fundació Pepe Rubianes, María del Carmen Rubianes, i l’analista i professor d’economia Gonzalo Bernardos tancaran la llista de Jaume Collboni (PSC) a les eleccions municipals del 26 de maig. Rubianes ocuparà el número 40 i Bernardos serà el 41 de la candidatura socialista, com a membres de la plataforma Compromís per Barcelona, que dona suport a Collboni.

En un comunicat, el candidat socialista s’ha mostrat “orgullós, feliç i agraït” d’aquestes dues incorporacions. Per Collboni, María del Carmen Rubianes, doctora en medicina i germana de Pepe Rubianes, “recull el testimoni del seu germà de compromís amb la cultura i la cooperació”. De Gonzalo Bernardos, doctor en economia i professor de la UB i de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (UOC), el candidat del PSC en destaca que és “un economista de gran solvència i prestigi”.

Rubianes i Bernardos són les últimes incorporacions a la llista de Jaume Collboni, que tindrà de número dos l’advocada Laia Bonet, amb qui es va batre en primàries l’any 2014. El candidat del PSC a l’alcaldia ha situat també en el número tres l’exregidor socialista Albert Batlle, que va ser també director general dels Mossos d’Esquadra (2014-2017).