El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha dit que la placa commemorativa que recorda la repressió policial a la comissaria de la via Laietana “és una ofensa a la Policia Nacional”. “Allà dins hi ha policies nacionals, que estan treballant per la seguretat de Barcelona i se’ls ha de respectar”, ha afirmat Bou just el dia que l’Ajuntament ha restituït la placa després que dijous de la setmana passada aparegués cremada.

“És una cortina de fum, una gracieta de la senyora Colau que no va enlloc”, ha valorat l’alcaldable del PP. Josep Bou ha dit que plaques com aquesta “enfronten amb la història” i, segons ha dit, “no interessa a ningú”. “No sé què diu del Franco; qui és el Franco? No interessen aquestes coses, ni Lluís Companys, hem de girar full perquè, si no, no ens entendrem”, ha sentenciat el candidat popular a l’alcaldia.

Reclama a la Generalitat acabar l’L9

Josep Bou ha fet aquestes consideracions des del carrer de Mandri, al costat del pou de l’L9 del metro. L’alcaldable del PP ha aprofitat per denunciar que la Generalitat no acabi aquesta infraestructura i ha criticat que l’alcaldessa, Ada Colau, “no ha pressionat prou”. “L’Ajuntament ha de tenir força per exigir a la Generalitat que acabi l’L9”, ha afirmat Bou, que ha acusat la Generalitat de “no estimar Barcelona”.