Aquest dimarts, 26 de gener, Renfe posa a la venda els bitllets de l’AVE de baix cost entre Barcelona-Madrid, l’AVLO, que començarà a circular a partir del 23 de juny. L’oferta per a l’estrena d’aquest servei és que els bitllets es posen a la venda a cinc euros durant tres setmanes, fins al 14 de febrer.

L’AVLO s’havia de posar en marxa el 6 d’abril i, de fet, els primers bitllets es van posar a la venda -també amb l’oferta inicial de cinc euros- però el servei es va haver de suspendre per culpa de la pandèmia del coronavirus.

Els passatgers que van comprar els bitllets l’any passat a cinc euros i van rebre un codi promocional, ja poden bescanviar-lo per un bitllet de l’AVLO, sense cap cost.

Parades a Lleida, Tarragona, Girona i Figueres

Com a novetat, els trens, a més de fer la connexió entre Barcelona i Madrid, oferiran parades a Lleida, Tarragona, Girona i Figueres. En el primer moment, l’AVLO tindrà quatre circulacions diàries per sentit entre Madrid i Barcelona, ampliables segons l’evolució de la demanda

Capacitat per a 438 viatgers

Els trens AVLO seran el servei d’alta velocitat de Renfe amb major capacitat de passatgers, amb 438 places per tren, un 20 % més que els actuals. Seran combois, també, amb emissions zero i que circularan amb electricitat 100 % renovable.