avió aeroport

(ACN) La Terminal 2 (T2) de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat torna a funcionar aquest del 24 de juliol, una setmana abans del previst, per “adaptar-se” a la situació operativa, facilitar la distància de seguretat i evitar aglomeracions a les instal·lacions. D’aquesta manera, després de les restriccions pel coronavirus, l’aeroport torna a tenir operatives totes les terminals i recupera el servei gratuït de llançadores entre la T1 i la T2.

De moment, Ryanair, EasyJet, Wizz Air, Transavia, Air Baltic, Air Moldova, Pegasus Airlines i Volotea començaran a operar des de la terminal T2B, mentre que la resta de companyies aèries continuaran operant per la Terminal T1. Els passatgers hauran d’accedir a les instal·lacions a través de les portes situades als extrems de la Terminal T2B. L’accés a les portes d’embarcament es farà únicament a través del control de seguretat d’aquesta zona.

Tot i la reobertura, Aena remarca que només podran accedir a la terminal les persones amb reserva, targeta d’embarcament o per alguna altra causa justificada, com els acompanyants de menors.

La previsió inicial era tornar a obrir la T2 l’1 d’agost, de manera que, amb la nova data, s’ha avançat una setmana. La terminal va deixar d’operar a finals de març, durant l’estat d’alarma, per adaptar-se a una situació operativa amb molts menys vols dels habituals, després que es restringissin els “no imprescindibles”.