van morrison ajorna concerts fes pedralbes

El músic irlandès Van Morrison, un dels caps de cartell del Fes Pedralbes d’enguany, ha decidit ajornar els dos concerts que havia d’oferir a Barcelona. La notícia se suma a la llarga llista de cancel·lacions i canvis de dates que s’han produït arrel del rebrot del coronavirus.

Un ajornament ‘in extremis’

Van Morrison, un dels grans noms del rock europeu del segle XX, havia d’actuar al Fes Pedralbes el 22 i el 23 de juliol, com un dels destacats de la programació d’aquest 2020. El matí del primer concert, però, el festival ha emès un comunicat en què ajorna els dos recitals del Lleó de Belfast perquè, segons expliquen, ‘aquesta decisió s’ha pres donant prioritat a la salut i seguretat de l’artista i de tot el seu equip’. El músic nord-irlandès ja havia posposat els concerts que havia de realitzar al setembre al Palladium de Londres, i ara mateix la primera actuació que té és al Wizink Center de Madrid el 23 d’octubre.

Les noves dates dels concerts s’anunciaran en breu als que en van adquirir entrades. El Fes Pedralbes també ha anunciat que romandrà tancat el 22 i el 23 de juliol, al no tenir res més programat, i que seguirà endavant amb el festival a partir del 24 d’aquest mes.