El Departament de Treball ha decretat els serveis mínims de la vaga de metro de Barcelona del 29 d’abril.

De 6 a 6.30 h del matí seran del 20 % del servei. Després, en hora punta, de 6.30 a 9.30 h, seran del 40 %. De 9.30 a 10 h, tornaran al 20 %. A la tarda de 16 a 20 h, seran del 40 % del servei. De 21.35 a 23.35 h el servei serà del 20 %.  La resta, el servei de metro funcionarà amb normalitat.

Vaga metro abril

A continuació pots consultar la freqüència de pas de totes les línies de metro de Barcelona durant les diferents franges horàries de vaga el 29 d’abril. 

Els treballadors del metro tornen a aturar-se aquest abril per la crisi de l’amiant, com ja van fer durant el Mobile World Congress. Exigeixen més implicació de TMB en la retirada d’aquest material cancerigen de la xarxa i que tota la plantilla pugui accedir a les proves mèdiques que s’estan fent per detectar possibles afectacions per l’amiant. Els treballadors també asseguren que TMB no està sent transparent i que, a diferència del que diu l’empresa, ja hi ha un treballador del metro que pateix asbestosi, una malaltia pulmonar causada per l’exposició a l’amiant.

La plantilla de TMB va decidir aquesta tongada d’aturades el mes d’abril en assemblea al Casinet d’Hostafrancs el 21 de març.