Els usuaris del Trambesòs recuperen la normalitat a partir d’aquest dijous i després de prop de tres mesos amb el servei alterat a les línies T5 i T6. Els combois tornen a circular entre les parades de Glòries i Can Jaumandreu, un tall en el tramvia a causa de les obres del túnel de les Glòries i que va començar a finals del mes de gener. Per tant, des d’aquest 25 d’abril els trens tornen a parar a les estacions de Glòries, la Farinera i Can Jaumandreu, un recorregut que durant aquestes setmanes s’ha cobert amb un servei alternatiu de bus llançadora.

Aquest tall parcial en el servei ha estat obligat per la proximitat de les obres de la plaça de les Glòries amb la catenària i les vies per on circulen els combois del Trambesòs. Els treballs s’han concentrat a la banda mar de la plaça i això ha fet incompatible mantenir el servei del TRAM amb l’execució de les obres; per això, ha calgut una desconnexió elèctrica de la catenària.

Les últimes hores de l’afectació

Ara bé, dimecres el tall parcial es va ampliar durant les hores prèvies abans no es recuperés la normalitat al 100 %. Des de les 20 h i fins que va acabar el servei -24 h-, el tall va incloure més parades i els combois no van circular entre les estacions de Glòries i Sant Martí de Provençals. Es va haver de condicionar les vies abans que es pogués restablir el servei i, per això, aquest tram també es va cobrir amb un bus llançadora amb parada a les estacions anul·lades.