Vaga de metro

Després de les últimes jornades de vaga de metro a Barcelona durant la campanya de les eleccions municipals 2019, el comitè de treballadors de TMB ha anunciat que fan una aturada en les mobilitzacions i donen “100 dies de gràcia” al nou govern municipal que impliqui, apunten, a un canvi en la direcció de TMB. El comitè de treballadors continua reclamant que l’empresa assumeixi la responsabilitat en crisi de l’amiant.

D’aquesta manera, el comitè de treballadors ha garantit que no hi haurà vaga al metro de Barcelona, com a mínim, fins a la tardor. Actualitzarem aquesta informació si el comitè de treballadors anuncia una nova vaga al metro de Barcelona.

Què demanen els treballadors?

Les aturades parcials es fan per exigir a la direcció de TMB que assumeixi la seva responsabilitat davant la gestió de la crisi de l’amiant a les instal·lacions del metro. Els treballadors acusen la direcció de l’empresa de no donar tota la informació als treballadors. Critiquen que TMB minimitza les conseqüències que comporta la inhalació d’aquest material per a la salut.